L’empresa vilanovina HORT I CUINA Garraf SL gestiona íntegrament el Servei de Menjador (cuina i monitoratge) i continua oferint la cuina elaborada al propi centre.

Donant continuïtat al què s’havia iniciat el curs passat, Hort i Cuina segueix amb un canvi en l’alimentació diària dels infants. De forma gradual s’anirà reduint la quantitat de sucres i les farines refinades dels menús. Mica en mica, s’està introduint la pasta, l’arròs i el pa per les versions integrals i també s’està reduint el nombre de fregits per donar pas a un altre tipus d’elaboracions més saludables com al forn.

Al menjador de l’Escola Volerany es fomenta la cuina de proximitat, sotenible i ecològica. Donem gran valor tant a l’àmbit de cuina i alimentació com a l’estona lliure de joc. I és que la finalitat és oferir un servei integral de qualitat cobrint les necessitats del menjador escolar.

OBJECTIUS GENERALS:

– Cobrir les necessitats nutritives de l’alumnat.

– Oferir una dieta diversa, equilibrada i amb quantitat suficient.

– Fomentar un menjador de proximitat, sostenible i ecològic.

– Promoure l’adquisició d’hàbits, actitutds i valors socials, alimentaris, d’higiene, salut i de convivència.

– Fomentar que el migdia esdevingui un temps de descans de la jornada escolar amb activitats, jocs i tallers.

INICI DEL SERVEI DE MENJADOR

P3: segons la recomanació de l’escola després del període d’adaptació
A partir de P4: El primer dia de curs