ALTES

DATES

Del 30 de juny al 3 de juliol es realitzaran les inscripcions pels nens i nenes que vulguin continuar amb l’activitat que ja han estat realitzant durant el curs 2019-2020 o per aquells/es que es van quedar en llista d’espera.

Del 6 al 10 de juliol s’obriran inscripcions per l’alumnat que vulgui començar una activitat nova.

  • No s’admetran inscripcions fora de termini, ni es guardarà la plaça per antiguitat si no es presenten les inscripcions dins el termini establert.
  • S’assignaran les places per rigorós ordre d’inscripció a través del formulari.
  • L’última setmana de juliol penjarem al web de l’AFA les llistes amb el llista (encriptada) amb els noms dels/les alumnes admesos/es.

Al setembre es tornaran a obrir inscripcions només per aquells grups on quedi plaça disponible.

COM FER LA INSCRIPCIÓ?

Les inscripcions a les activitats extraescolars de l’Escola Volerany es poden realitzar a través del formulari que s’ha enviat a través dels grups de Whatsapp de les diverses classes i també a aquest web de l’AFA.

Aquesta nova via d’inscripcions ve donada com a resposta de la situació excepcional que estem vivint per la crisi sanitària de la covid-19 que ens fa prioritzar la utilització d’eines digitals.

D’altra banda, aquest any no requerim l’abonament dels 10€ de reserva de plaça tenint en compte el clima d’incertesa que estem vivint i també sent conscients que moltes de les famílies de la nostra escola estan passant per una situació socio-econòmica molt complicada també derivada d’aquesta crisi sanitària.

També volem que tingueu la certesa que es compliran totes les mesures sanitàries que requereix la lluita contra la covid-19 i que, per tant, al setembre alguna de les activitats podrà patir algun canvi, del qual us informarem puntualment a totes les famílies.

ESPORTXTOTHOM
Formulari inscripció (bàsquet base, bàsquet competició, futbol base, futbol competició, patinatge, multiesport, gimnàstica rítmica)

FLOW CENTER
Formulari inscripció Dansa Moderna

JUMP THE GAP
Formulari inscripció Anglès

PLAYCODE ACADEMY
Formulari inscripció Robòtica

Si sorgeix algun tipus de problema durant la preinscripció a través dels formularis de forma telemàtica us podeu posar en contacte amb nosaltres al correu electrònic afa@escolavolerany.cat.

ALTES NOVES DURANT EL CURS

Es pot fer una alta nova durant el curs al canvi de trimestre (desembre i març), només en aquelles activitats on hi hagi places i s’ha de procedir de la mateixa manera que una alta nova (Llegir apartat ALTES de més amunt)

CANVI D’ACTIVITAT

Es pot fer un canvi d’activitat durant el curs al canvi de trimestre (desembre i març) i notificar-ho a l’AFA al correu electrònic afa@escolavolerany.cat