ALTES

DATES

Del 30 de juny al 3 de juliol es realitzaran les inscripcions pels nens i nenes que vulguin continuar amb l’activitat que ja han estat realitzant durant el curs 2019-2020 o per aquells/es que es van quedar en llista d’espera.

Del 6 al 10 de juliol s’obriran inscripcions per l’alumnat que vulgui començar una activitat nova.

  • No s’admetran inscripcions fora de termini, ni es guardarà la plaça per antiguitat si no es presenten les inscripcions dins el termini establert.
  • S’assignaran les places per rigorós ordre d’inscripció a través del formulari.
  • L’última setmana de juliol penjarem al web de l’AFA les llistes amb el llista (encriptada) amb els noms dels/les alumnes admesos/es.

Al setembre es tornaran a obrir inscripcions només per aquells grups on quedi plaça disponible.

COM FER LA INSCRIPCIÓ?

Les inscripcions a les activitats extraescolars de l’Escola Volerany es poden realitzar a través del formulari que s’ha enviat a través dels grups de Whatsapp de les diverses classes i també a aquest web de l’AFA.

Aquesta nova via d’inscripcions ve donada com a resposta de la situació excepcional que estem vivint per la crisi sanitària de la covid-19 que ens fa prioritzar la utilització d’eines digitals.

D’altra banda, aquest any no requerim l’abonament dels 10€ de reserva de plaça tenint en compte el clima d’incertesa que estem vivint i també sent conscients que moltes de les famílies de la nostra escola estan passant per una situació socio-econòmica molt complicada també derivada d’aquesta crisi sanitària.

També volem que tingueu la certesa que es compliran totes les mesures sanitàries que requereix la lluita contra la covid-19 i que, per tant, al setembre alguna de les activitats podrà patir algun canvi, del qual us informarem puntualment a totes les famílies.

PLAYCODE ACADEMY
Formulari inscripció Robòtica

TECNOLAB
Formulari inscripció Xperimenta

ESCOLA DE MÚSICA FREQÜÈNCIES
Formulari inscripció Sensibilització Musical, Iniciació Musical i Percussió

Si sorgeix algun tipus de problema durant la preinscripció a través dels formularis de forma telemàtica us podeu posar en contacte amb nosaltres al correu electrònic afa@escolavolerany.cat.