El període d’inscripcions per les extraescolars organitzades per l’AFA de l’Escola Volerany pel curs 2018-2019 s’ha tancat amb molt èxit. Pels grups en els quals encara queden places disponibles del 12 al 17 de setembre es tornaran a obrir les incripcions per a les famílies interessades. En concret és el cas de Básquet base de dimarts, Bàsquet base de dijous, Bàsquet de competició, Escacs, els grups de primària de Dansa, Iniciació a la Gimnàstica rítmica, Gimnàstica rítmica, Iniciació al patinatge, Patinatge avançat, Judo, Multiesport, Robòtica i Anglès dels grups de 3r-4t i 5è-6è.

La resta de grups de les activitats gestionades tant per l’AFA amb les entitats col·laboradores com per EsportsXTothom ja han quedat tancats ja que s’han assolit el nombre de places ofertades per ordre d’inscripció.

Recordem que l’AFA organitza i gestiona tot un ampli ventall d’activitats extraescolars durant la franja horària de la tarda amb l’objectiu que els infants puguin desenvolupar habilitats esportives, creatives, artístiques i socials alhora que ampliem i complementem la seva jornada escolar. Desitgem doncs, que durant el curs escolar aquestes activitats suposin un estímul per als nostres fills i filles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s